KZTV Logo

Andre Kramer

E-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
maandag, 04 december 2023 07:55

Banen weer bespeelbaar

Alle banen zijn vanaf dinsdag 5 december weer bespeelbaar.

vrijdag, 19 januari 2024 19:45

Tennis Borrel Avond

zondag, 15 oktober 2023 18:12

Tennis Borrel Avond

TBA 2023-2024

Het winterseizoen komt er weer aan en dus komen er ook weer nieuwe tennis borrelavonden aan! Voor komend seizoen zullen deze plaatsvinden op de volgende vrijdagavonden:

  • 3 november
  • 19 januari
  • 1 maart

Het principe blijft hetzelfde. Iedereen tennist 2 of 3 dubbels van ca 45 minuten. De avonden starten om 19.45. Vooraf, tussendoor en achteraf is er tijd om samen een drankje te drinken met een hapje erbij. Je kan je alleen opgeven of met een dubbelmaatje. Als je je samen opgeeft speel je in ieder geval een dubbel samen, de tweede (of derde) dubbel kan gemixt worden. Zowel leden van KZTV als van Westzijderveld zijn van harte welkom, net als introducees. Je betaalt 2 euro per persoon voor de tennis- en bitterballen (en andere hapjes).

Oftewel een gezellige en sportieve avond, waarbij vaak elk niveau en leeftijd aanwezig zijn. Ook een hele geschikte avond om andere clubleden te leren kennen.

Opgeven kan door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Geef hierbij je naam en speelsterkte door en eventueel dubbelmaat of introducee. Graag aangeven voor welke avond of avonden je je opgeeft. De inschrijving sluit de dinsdag voor de desbetreffende vrijdagavond.

TBA

 

woensdag, 22 maart 2023 23:17

Informatie project guisweg.

Hierbij de laatste informatie over het project guisweg waarop duidelijk de contouren van het nieuwe sportpark te zien zijn. de video is te bekijken via deze link:

https://www.youtube.com/watch?v=2VSWFETalQM

 

maandag, 11 oktober 2021 10:30

test

Dit item komt binnenkort.

Beste Leden,

KZTV heeft vandaag als eerste zaanse vereniging de Veilig SportKlimaat erkenning gehad in de vorm van een bord. Dit bord prijkt ondertussen aan de muur van het clubgebouw. Het betekent dat KZTV aktief bezig is met een veilig sportklimaat voor iedereen binnen de vereniging. Een mooie onderscheiding. Wilt u dit terug zien, dat kan via deze link:

https://fb.watch/7mA1WX8y3i/

 

 

woensdag, 30 januari 2019 16:59

Rookbeleid

Rookbeleid

Een sportpark is een belangrijke omgeving in het leven van opgroeiende kinderen. We geven kinderen graag het goede voorbeeld. We voorkomen tevens het meeroken voor een ieder.

Vanaf 1 januari 2019 zet KZTV de eerste stap naar een rookvrij sportterrein. Het roken op het KZTV tennispark is verboden tijdens jeugdactiviteiten.

Vanaf 1 januari 2020 is ons tennispark geheel rookvrij.

Uiteraard is en blijft iedereen welkom op onze vereniging, ook rokers! We vragen rokers buiten ‘de poort’ te roken.

zaterdag, 08 december 2018 22:41

Single Devil

4e BROEKHUIS Single Devil.

Het KZTV Single Devil staat weer voor de deur. Zoals altijd een mooie voorbereiding op het nieuwe seizoen. Schrijf je dus snel in en kom lekker single partijen spelen. We zien je graag op de KZTV velden van 25 t/m 31 maart 2024 bij het 4e BROEKHUIS single devil toernooi. Je kan je via de volgende link inschrijven:

 

 https://mijnknltb.toernooi.nl/tournament/25668628-5596-4a94-abee-e9b7db35839b

 

 

 

 

zaterdag, 16 juni 2018 18:52

Najaarscompetitie data

zaterdag, 16 juni 2018 18:46

Najaarscompetitie informatie

Met ruim 30.000 teams, verdeeld over 1.500 verenigingen is de Najaarscompetitie ongekend populair. En ieder jaar worden er steeds meer teams ingeschreven. Logisch, want competitie spelen daagt niet alleen uit, maar brengt ook sfeer en gezelligheid op de club. Op deze pagina vind je alle belangrijke informatie over de Najaarscompetitie, zowel algemene informatie over de competitie als praktische informatie over de organisatie ervan.

Algemene informatie

Speeldata

De Najaarscompetitie 2023 start begin september en loopt tot en met eind oktober. Klik hier voor alle speeldata.

Het aantal speeldagen van de Najaarscompetitie is aangepast van 7 naar 5 speeldagen. Deze beslissing hebben we niet zomaar genomen en heeft een aantal verschillende redenen.

Samenstellen competitieaanbod

Voor senioren bestaat de Najaarscompetitie uit een zeer divers competitieaanbod op iedere dag van de week, voor zowel beginnende spelers als voor topspelers en voor iedereen daar tussenin. Kortom, voor iedere tennisser is er een competitie die bij hem/haar past!

In het voorjaar wordt het competitieaanbod per provincie bekend gemaakt. Aan de hand van het beschikbare competitieaanbod per provincie bepaalt iedere vereniging vervolgens het competitieaanbod van de club. Dit competitieaanbod is o.a. afhankelijk van de grootte van de vereniging (baancapaciteit), de opbouw van het ledenbestand, het beleid van de vereniging en de wensen en behoeften van de leden. Maak tennis leuk voor iedereen en zorg ervoor dat alle (nieuwe) leden van jouw vereniging competitie kunnen spelen.

Pagina 1 van 3

Activiteiten

Recente berichten

Banen weer bespeelbaar

Alle banen zijn vanaf dinsdag 5 december weer bespeelbaar.

Lees verder

Informatie project guisweg.

Hierbij de laatste informatie over het project guisweg waarop duidelijk de contouren van het nieuwe sportpark te zien zijn. de video is te bekijken via deze link: https://www.youtube.com/watch?v=2VSWFETalQM  

Lees verder

KZTV krijgt als eerste club erkenning Veilig SportKlimaat

Beste Leden, KZTV heeft vandaag als eerste zaanse vereniging de Veilig SportKlimaat erkenning gehad in de vorm van een bord. Dit bord prijkt ondertussen aan de muur van het clubgebouw. Het...

Lees verder