KZTV Logo

Andre Kramer

E-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
zaterdag, 08 juli 2023 14:00

Gentlemen Afternoon

dinsdag, 16 mei 2023 13:11

GENTLEMEN AFTERNOON 2023

Win 600 euro cash met je team!

 

Gentlemen!

Op zaterdag 8 juli wordt de tweede editie van hetGentlemen Afternoon toernooi georganiseerd bij tennisvereniging KZTV!

Een toernooi voor echte gentlemen waarbij een goede wisseltactiek je de winst van het toernooi én 600 euro cash kan opleveren. Je speelt in een team van 4 gentlemen (met een minimaal opgetelde dubbelrating van 22 punten!) een dubbel tegen een ander team. Tijdens de wissel mag je spelers tactisch wisselen om zo de kracht van iedere speler te benutten.

We sluiten af met een heerlijke BBQ van Lust Culinair Genieten, bereid op een grote smoker BBQ met gerookte houtsnippers van beuken, gedrenkt in goede whiskey. Het wordt echt genieten!

Enthousiast? Schrijf je dan nu snel in met je team via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Geef hierbij aan wie er in het team spelen, wat de dubbel speelsterkte is op het pasje van 2023 en wie de teamcaptain is. De kosten zijn 30 euro per persoon, incl. consumptiebonnen, BBQ en kans op vele prijzen. Het bedrag kan per team overgemaakt worden op NL 75 INGB 000 70 52 898 t.n.v. Ekko Vermeulen

Haast je snel, Vol= Vol. Het bedrag dient 1 week voor het toernooi op onze rekening te staan.

Regels

 • We starten zaterdag 8 juli om 14:00 sharp! Uiterlijk aanwezig om 13:45u.
 • We spelen op 6 banen met maximaal 20 teams.
 • Ieder team bestaat uit 4 mannen waarvan één de teamcaptain is.
 • Herkenbare teamkleding is wenselijk, én goed voor het teamgevoel!
 • Ieder team heeft minimaal een opgetelde dubbelrating van 22 punten of meer. Een hogere en dus ‘slechtere' rating mag, lager dus absoluut niet! De rating op het pasje van 2022 telt. Dus wat betekent dit? Een team mag bestaan uit een 4, 4, 6 & 8 = 22 of 4, 5, 5 & 8 = 22 of 2, 6, 7 & 7 = 22 of 4, 6, 7 & 7 = 24, etc…
 • Stel je een oud tennisser op dan geldt de rating van het laatste jaar dat de speler heeft gespeeld. Is de speler nog nooit lid geweest van een tennisvereniging, dan is het een 9.
 • Spelers van buiten KZTV mogen meedoen, ook spelers die niet op tennis zitten.
 • Je speelt één set tegen een ander team.
 • Bij 40 - 40, spelen we winnend punt.
 • Bij 6-6 spelen we een tiebreak.
 • Bij iedere wissel mag één speler per team gewisseld worden door de team captain.
 • In de tiebreak mag met de wissel (na 6 punten), één speler per team gewisseld worden.
 • Een speler mag nooit twee games (of 4 punten in tiebreak) achter elkaar serveren.
 • Alle spelersmoetenin de wedstrijd gespeeld hebben, wissel dus tijdig!
 • Na afloop een heerlijke BBQ met lekkere salades, friet en bier!
 • Hoofdprijs, 600 euro cash voor het team!! Dus 150 euro NETTO per persoon!!
 • Nog meer prijzen voor de tweede, derde en laatste plek. 
 • Inschrijfgeld 30 euro pp (incl. Consumptiebonnen, BBQ en prijzen)
 • Inschrijven kan viaDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.en is compleet na betaling voor het team uiterlijk 1 week voor aanvang van het toernooi.
Tot zaterdag 8 juli!!!
Hartelijke groet,
Ekko Vermeulen
KZTV
maandag, 03 april 2023 03:22

Voorjaarscompetitie 2023 van start

De voorjaars competitie 2023 is weer van start gegaan. Er spelen diverse teams in deze competitie op zaterdag (overdag en avond) en zondag. Kom gezellig langs op het KZTV sportpark en moedig je team aan. Spannende wedstrijden en gezelligheid, wat wil je nog meer. Hier kan je kijken wie wanneer speelt:

https://mijnknltb.toernooi.nl/league/275c9e37-b0d4-402f-9a31-9a789529eb32/club/57

 

VJC2023

 

woensdag, 22 maart 2023 23:17

Informatie project guisweg.

Hierbij de laatste informatie over het project guisweg waarop duidelijk de contouren van het nieuwe sportpark te zien zijn. de video is te bekijken via deze link:

https://www.youtube.com/watch?v=2VSWFETalQM

 

maandag, 11 oktober 2021 10:30

test

Dit item komt binnenkort.

Beste Leden,

KZTV heeft vandaag als eerste zaanse vereniging de Veilig SportKlimaat erkenning gehad in de vorm van een bord. Dit bord prijkt ondertussen aan de muur van het clubgebouw. Het betekent dat KZTV aktief bezig is met een veilig sportklimaat voor iedereen binnen de vereniging. Een mooie onderscheiding. Wilt u dit terug zien, dat kan via deze link:

https://fb.watch/7mA1WX8y3i/

 

 

woensdag, 30 januari 2019 16:59

Rookbeleid

Rookbeleid

Een sportpark is een belangrijke omgeving in het leven van opgroeiende kinderen. We geven kinderen graag het goede voorbeeld. We voorkomen tevens het meeroken voor een ieder.

Vanaf 1 januari 2019 zet KZTV de eerste stap naar een rookvrij sportterrein. Het roken op het KZTV tennispark is verboden tijdens jeugdactiviteiten.

Vanaf 1 januari 2020 is ons tennispark geheel rookvrij.

Uiteraard is en blijft iedereen welkom op onze vereniging, ook rokers! We vragen rokers buiten ‘de poort’ te roken.

zaterdag, 08 december 2018 22:41

Single Devil

3e BROEKHUIS single devil.

Het KZTV Single Devil staat weer voor de deur. Zoals altijd een mooie voorbereiding op het nieuwe seizoen. Schrijf je dus snel in en kom lekker single partijen spelen. We zien je graag op de KZTV velden van 25 maart t/m 2 april 2023 bij het 3e BROEKHUIS single devil toernooi. Je kan je via de volgende link inschrijven:

 

https://mijnknltb.toernooi.nl/tournament/B94E8D45-8C32-4255-AECA-35231039AAD7

 

 

 

 

 

 

zaterdag, 16 juni 2018 18:52

Najaarscompetitie data

zaterdag, 16 juni 2018 18:46

Najaarscompetitie informatie

Met ruim 30.000 teams, verdeeld over 1.500 verenigingen is de Najaarscompetitie ongekend populair. En ieder jaar worden er steeds meer teams ingeschreven. Logisch, want competitie spelen daagt niet alleen uit, maar brengt ook sfeer en gezelligheid op de club. Op deze pagina vind je alle belangrijke informatie over de Najaarscompetitie, zowel algemene informatie over de competitie als praktische informatie over de organisatie ervan.

Algemene informatie

Speeldata

De Najaarscompetitie start begin september en loopt tot en met eind oktober. Klik hier voor alle speeldata.

Met ingang van 2022 wordt het aantal speeldagen van de Najaarscompetitie aangepast van 7 naar 5 speeldagen. Deze beslissing hebben we niet zomaar genomen en heeft een aantal verschillende redenen.

Samenstellen competitieaanbod

Voor senioren bestaat de Najaarscompetitie uit een zeer divers competitieaanbod op iedere dag van de week, voor zowel beginnende spelers als voor topspelers en voor iedereen daar tussenin. Kortom, voor iedere tennisser is er een competitie die bij hem/haar past!

In het voorjaar wordt het competitieaanbod per provincie bekend gemaakt. Aan de hand van het beschikbare competitieaanbod per provincie bepaalt iedere vereniging vervolgens het competitieaanbod van de club. Dit competitieaanbod is o.a. afhankelijk van de grootte van de vereniging (baancapaciteit), de opbouw van het ledenbestand, het beleid van de vereniging en de wensen en behoeften van de leden. Maak tennis leuk voor iedereen en zorg ervoor dat alle (nieuwe) leden van jouw vereniging competitie kunnen spelen.

Pagina 1 van 3

Activiteiten

Recente berichten

GENTLEMEN AFTERNOON 2023

Win 600 euro cash met je team!   Gentlemen! Op zaterdag 8 juli wordt de tweede editie van hetGentlemen Afternoon toernooi georganiseerd bij tennisvereniging KZTV! Een toernooi voor echte gentlemen waarbij een goede wisseltactiek je de winst...

Lees verder

Voorjaarscompetitie 2023 van start

De voorjaars competitie 2023 is weer van start gegaan. Er spelen diverse teams in deze competitie op zaterdag (overdag en avond) en zondag. Kom gezellig langs op het KZTV sportpark...

Lees verder

Informatie project guisweg.

Hierbij de laatste informatie over het project guisweg waarop duidelijk de contouren van het nieuwe sportpark te zien zijn. de video is te bekijken via deze link: https://www.youtube.com/watch?v=2VSWFETalQM  

Lees verder

KZTV krijgt als eerste club erkenning Veilig SportKlimaat

Beste Leden, KZTV heeft vandaag als eerste zaanse vereniging de Veilig SportKlimaat erkenning gehad in de vorm van een bord. Dit bord prijkt ondertussen aan de muur van het clubgebouw. Het...

Lees verder