KZTV Logo oudennieuw

Informatie VJC

Het is weer zover: je kunt jouw team inschrijven voor de voorjaarscompetitie 2020! Tot en met 3 januari 2020 kun je jouw team weer inschrijven. In deze mail lees je hoe je dat doet.

Inschrijfformulier
Schrijf je team in via het bijgevoegde formulier. Stuur dit formulier naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken."> Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Doe dit voor 3 januari 2020.

 
Inschrijfgeld
Het inschrijfgeld voor de voorjaarscompetitie bedraagt € 125,- per team. Dit bedrag betaal je in maart zodra de inschrijving definitief is.
 

Competitieaanbod

Vorig jaar heeft de KNLTB het competitieaanbod flink uitgedund. Dit jaar zijn er weer enkele categorieën terug. Voor het complete aanbod zie de bijlage. Op het inschrijfformulier kun je aangeven in welke competitie je jouw team in wilt schrijven. Heb je vragen over competitiesoorten, stuur een appje of mailtje.
 

Compact en verkort spelen
Sinds enkele jaren is verkort spelen voor alle competities verplicht. Dat geldt ook dit jaar weer. Dus: alle dubbels spelen een wedstrijdtiebreak in de derde set.

Ook bestaat de mogelijkheid om compact spelen in te voeren. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen kan de TC besluiten om compact spelen voor bepaalde speeldagen door te voeren. Nadat de inschrijvingen binnen zijn neemt de TC hierover een beslissing.

 
Spelen op basis van eindejaarsrating
De afgelopen jaren kreeg ik vaak de vraag of er gespeeld wordt op actuele rating. Het antwoord daarop is 'nee'. Er wordt gespeeld op basis van de rating die in november is vastgesteld en te vinden is in het spelersprofiel op mijnknltb.toernooi.nl.
 
Formulier direct online invullen
Zorg er ook voor dat je het wedstrijdformulier direct aan het einde van de speeldag invult. Dit kun je in de ClubApp van de KNLTB doen. Voordat je de uitslagen verstuurt, laat je de aanvoerder van de tegenstander deze controleren. Beiden akkoord? Dan klik je op versturen.
 
Heb je per ongeluk een verkeerde uitslag ingevoerd en al op 'versturen' geklikt? Meld dit dan zo snel mogelijk bij mij. In de week na de speeldag kan ik de resultaten zelf nog wijzigen. Daarna moet dit via de KNLTB.
 
Geen team, maar wel willen spelen?
Heb je geen team dit jaar, maar wil je wel graag spelen? Ken je mensen die geen team hebben maar wel willen spelen? Laat het weten? De TC wil dit jaar actiever matchmaken om meer competitieteams te maken.
 

Spread the word
Stuur het inschrijfformulier vooral door aan andere leden of wijs ze op het inschrijfformulier dat binnenkort op de website zal staan.

We zien jullie inschrijvingen tegemoet. Stuur ingevulde formulieren naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken."> Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook vragen en opmerkingen kun je hier naartoe sturen. Bellen en appen mag ook: 06 5468 7445.

Groet,

Sander,

namens de TC

Gerelateerde items (op tag)

Evenementen KZTV

Recente berichten

Houd AFSTAND 1.5 Meter

Gaat u naar buiten houd dan de voorgeschreven afstand om het coronavirus te bestrijden. Deze afstand is minimaal 1.5 meter HET GAAT ONS ALLEMAAL AAN !  

Lees verder

Nieuwe update maatregelen coronavirus.

Beste Leden,   Vanwege de nieuwe regeringsmaatregel tegen het coronavirus, gaan alle sportclubs dicht. Dit houdt in dat KZTV in ieder geval tot 6 april dicht gaat. Wij vragen van u om tot...

Lees verder

Toernooien afgelast i.v.m. corona

Beste Leden, Helaas heeft KZTV ook, op advies van de Rijksoverheid en het RIVM, moeten besluiten om het Young Devil af te gelasten en het Single Devil niet door te laten...

Lees verder

Maandagavond tijdens VJC

Tijdens de jaarvergadering van november 2019 heeft het bestuur het voorstel neergelegd om te mogen vrijspelen op de maandagavond, vanaf 21.00 uur, tijdens de VJC. De aanwezigen gingen hiermee akkoord. Daarom;...

Lees verder

Stichting Waarborgfonds Sport

Leuk filmpje over Stichting Waarborgfonds Sport met een bestuurslid van KZTV erin. https://vimeo.com/384983515/c95eebafcf  

Lees verder

KNLTB-clubapp 1.9

Woensdag 18-04 2019 is de nieuwe mobiele KNLTB-clubapp 1.9 geinstalleerd, zie voor informatie de email die u heeft gehad. U dient het programma KNLTB-club 1.9 opnieuw te installeren.

Lees verder

SPECIALE AANBIEDING JEUGD

Speciale aanbieding (all-in-one) Uw kind heeft kunnen proeven van de tennissport. Vond uw zoon of dochter dat leuk? Wij bieden u één jaar lidmaatschap voor uw kind, een tennisracket in bruikleen...

Lees verder

ALLE ONLINE AANKOPEN VIA SPONSORKLIKS

De vakantie staat voor de deur, of nieuwe online aankopen deze zomer. Bestelt U online, VAKANTIE (booking.com etc.) of AANKOPEN ( bol.com etc.) of ETEN (thuisbezorgd.nl), doe dit dan via: www.sponsorkliks.nl selecteer als...

Lees verder

Young Devil op Zaan TV

Ons Young Devil toernooi 2019 onder leiding van Sophie Walraven was weer zeer geslaagd. Ondanks de tegenslagen van verlichting, weer , internet en telefoon was het weer genieten bij KZTV bij de...

Lees verder

Het nieuwe KNLTB afhangbord

Bij KZTV is het nieuwe KNLTB Afhangbord in het clubhuis in gebruik. Het nieuwe scherm is groter en het afhangbord is in een gloednieuw jasje gestopt. Hij is efficiënt in...

Lees verder