KZTV Logo oudennieuw

Informatie Winterladder

Beste mensen

Hier nog enige uitleg wat de winterladder mix precies inhoud

Eigenlijk kun je de winterladder mix het beste vergelijken met een afval-tennisschema op zijn kant waarbij je door het winnen van tenniswedstrijden, tegen mensen van maximaal 1 niveau hoger op de ladder*, kunt klimmen op de ladder tot je boven aan staat. Dat is natuurlijk het doel om daar terecht te komen. Dat is niet voor iedereen weggelegd want je kunt ook een regel zakken als je verliest van een koppel dat een regel lager staat.

*Om de strijd een beetje spannender te maken laten we(als het mogelijk is) bovenaan een paar regels vrij zodat er meer gespeeld kan worden in de top. Dat betekent dat u ook koppels mag uitnodigen van gelijk niveau (zolang daar plaatsen vrij zijn) waarbij dan de winnaar op de open plaats een niveau hoger wordt gehangen. Mocht er intussen een ander koppel op de open plaats gehangen zijn dan blijven beide koppels op hun plaats hangen.

Een laddercompetitie is dus een mogelijkheid om je tenniskunsten te vergelijken met die van andere tennissers en de bedoeling is dat het in goede harmonie gebeurt. Als jouw plezier ook het plezier van de ander blijft dan kan elke speler plezier beleven aan de wedstrijd. Daarom is er ook een reglement opgesteld waar je je aan dient te houden. Dit staat op de internetsite en hangt bij het ladderbord.

We hopen dat veel mensen meedoen want dat maakt de keuze en de wedstrijden interessanter. Meldt ja aan met het inschrijfformulier en denk na elke partij aan het (direct) inleveren van het uitslagformulier. Wij houden een "schaduwladder" bij aan de hand van de uitslagformulieren. Die is bepalend voor de uiteindelijke winnaar. Zo werkt het:

Zelf bellen om mee te spelen:

Om te spelen kun je zelf mensen van de ladder op 1 niveau hoger bellen. Er zijn dan drie antwoorden mogelijk:

1. Je maakt een afspraak om te spelen( liefst binnen een week) en afhankelijk van wie er wint worden de labels wel of niet verwisselt. De winnaar komt het hoogst op de ladder. Je vult het uitslagformulier in en doet dat in de TC-brievenbus. Natuurlijk kan je belletje wel eens ongunstig uitkomen en moet je later terugbellen. Als je drie keer hebt gebeld en er is nog geen afspraak gemaakt mag je de labels verwisselen en via het uitslagformulier (inleveren in de TC-brievenbus) melding maken van de onmogelijkheid om tot een afspraak te komen.

2. Je belt maar het andere koppel is al uitgedaagd. Je hoort dan door wie ze zijn uitgedaagd en wanneer er gespeeld wordt. Je kunt dan later nog eens proberen te spelen (als de labels intussen niet zijn gewisseld).

3. Je belt maar het andere koppel weigert tegen je te spelen. In dat geval mag je de labels verwisselen en via het uitslagformulier (inleveren in de TC-brievenbus) melding maken van de weigering te spelen.

Gebeld worden om mee te spelen:

Als je gebeld wordt zijn er ook drie mogelijkheden:

1. Je maakt een afspraak( liefstbinnen een week) en afhankelijk van wie er wint worden de labels wel of niet verwisselt. De winnaar komt het hoogst op de ladder. Je vult het uitslagformulier in en doet dat in de TC-brievenbus. Natuurlijk kan een belletje wel eens ongunstig uitkomen en vraag je om later terugbellen. Als je na drie keer gebeld te zijn nog geen afspraak gemaakt hebt mag je uitdager de labels verwisselen en via het uitslagformulier (inleveren in de TC-brievenbus) melding maken van de onmogelijkheid om tot een afspraak te komen.

2. Er bestaat al een afspraak met een ander koppel van de ladder. Dan meldt je de namen van het andere koppel en de speeldatum. Misschien kan je later nog een keer gebeld worden om alsnog een wedstrijd te spelen (mits je niet inmiddels van plek gewisseld bent).

3. Je weigert te spelen. In dat geval mag de uitdager de labels verwisselen en maakt daar melding van via het uitslagformulier (inleveren in de TC-brievenbus.)

Namens de TC veel tennisplezier.


Evenementen KZTV

Recente berichten

Tennis Borrel Avond 28 Februari

Vrijdag 28 februari 2020, de altijd gezellige Tennis Borrel Avond, schrijf snel in, het kan zo vol zitten. inschrijven?  stuur een mail naar  tckztv@gmail.com

Lees verder

Nieuwe KNLTB-clubapp 1.9

Woensdag 18-04 is de nieuwe mobiele KNLTB-clubapp 1.9 geinstalleerd, zie voor informatie de email die u heeft gehad. U dient het programma KNLTB-club 1.9 opnieuw te installeren.

Lees verder

SPECIALE AANBIEDING JEUGD

Speciale aanbieding (all-in-one) Uw kind heeft kunnen proeven van de tennissport. Vond uw zoon of dochter dat leuk? Wij bieden u één jaar lidmaatschap voor uw kind, een tennisracket in bruikleen...

Lees verder

ALLE ONLINE AANKOPEN VIA SPONSORKLIKS

De vakantie staat voor de deur, of nieuwe online aankopen deze zomer. Bestelt U online, VAKANTIE (booking.com etc.) of AANKOPEN ( bol.com etc.) of ETEN (thuisbezorgd.nl), doe dit dan via: www.sponsorkliks.nl selecteer als...

Lees verder

Young Devil op Zaan TV

Ons Young Devil toernooi 2019 onder leiding van Sophie Walraven was weer zeer geslaagd. Ondanks de tegenslagen van verlichting, weer , internet en telefoon was het weer genieten bij KZTV bij de...

Lees verder

Het nieuwe KNLTB afhangbord

Bij KZTV is het nieuwe KNLTB Afhangbord in het clubhuis in gebruik. Het nieuwe scherm is groter en het afhangbord is in een gloednieuw jasje gestopt. Hij is efficiënt in...

Lees verder

NIEUW SPONSORKLIKS APP

NIEUW DE SPONSORKLIKS APP installeer deze gelijk op je mobiel (IOS en Androide) en stel KZTV als je standaard sponsordoel in. Voor al Uw aankopen die U doet via deze app krijgt...

Lees verder