KZTV Logo

Andre Kramer

E-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Beste Leden,

Vanaf 16 maart zijn er lichte versoepelingen, dan is sporten in de buitenlucht weer toegestaan met 4 personen. Met andere woorden het dubbelspel is weer toegestaan. Wel natuurlijk met in achtneming van de corona regels en dus ook zorgen dat u  21.00 uur binnen bent. De kantine blijft nog steeds dicht en is alleen toegangkelijk voor het licht en het afhangbord.

dinsdag, 02 maart 2021 22:25

SINGLE DEVIL gaat helaas ook niet door.

Helaas is er besloten dat het SINGLE DEVIL toernooi, het zusje van het SMASH DEVIL toernooi, niet door kan gaan in maart. Er is nog te veel onzekerheid en de verlenging van de maatregelen heeft ons doen besluiten om het toernooi niet te organiseren.

Met de verlenging van de lockdown en de onzekerheid over de situatie in april heeft de KNLTB besloten de start van de Voorjaarscompetitie 2021 voorlopig uit te stellen tot begin mei. Het animo om competitie te spelen is erg groot, meer dan 30.000 teams hebben zich ingeschreven. Iedereen kijkt uit naar de wedstrijden, het teamgevoel en de gezelligheid. We doen er daarom alles aan om veilig en verantwoord binnen de geldende coronamaatregelen een volledige competitie door te laten gaan.

We hebben verschillende scenario’s bekeken. De start van de competitie in april zoals we gewend zijn, is gezien de coronamaatregelen niet realistisch. Georganiseerde wedstrijden zoals competitie tussen teams van verschillende verenigingen en toernooien zijn voorlopig nog niet toegestaan. We hopen dat de huidige coronamaatregelen effect hebben en versoepelingen straks weer mogelijk zijn, ook wedstrijden spelen. De intentie is nu om te starten in mei, zodat we nog een volledige competitie kunnen spelen. De voorlopige speeldata voor de Voorjaarscompetitie en de Tenniskids competitie zijn al opgesteld.

Op 8 maart staat een nieuwe persconferentie van het kabinet gepland. Dan bekijken we de situatie, verwachtingen en mogelijkheden opnieuw. Uiterlijk 1 maand voor de start van de competitie zullen we een besluit nemen over de daadwerkelijke start van de competitie begin mei. Mocht een start begin mei door de dan geldende maatregelen toch nog niet mogelijk zijn, dan hebben we nog een week uitloop naar start in de 2e week van mei of kunnen we kiezen voor een aangepaste vorm van competitie met minder speeldagen of een ander alternatief.

Het blijft voor ons ook afwachten en meebewegen met de coronamaatregelen. De kans is uiteraard aanwezig dat we competitie spelen met nog 1.5 meter maatregelen en gesloten kantines, maar we hebben gezien bij de KNLTB Competitie in het najaar dat verenigingen en spelers dit veilig en verantwoord kunnen organiseren.

Anita de Jong

Namens de T.C.

donderdag, 25 februari 2021 15:24

Helaas , YOUNG DEVIL 2021 gaat niet door.

Helaas, helaas, hebben we het besluit moeten nemen om dit jaar het YOUNG DEVIL toernooi van 13 – 21 maart 2021 niet door te laten gaan. De reden is u bekend, het coronavirus en de lockdown met al zijn beperkingen. Wij zijn er van overtuigd dat we u zeker in 2022 weer zien.

maandag, 15 februari 2021 16:54

Tennismiddag jeugd 21 februari.

MELD JE SNEL AAN !!

en mail naar:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

vrijdag, 05 februari 2021 19:12

Intern Jeugdtoernooi bij KZTV op 21 februari.

Beste Leden,

Op zondag 21 februari is er een intern jeugdtoernooi bij KZTV. Als de regels het toelaten natuurlijk. Alle banen zijn deze dag dan bezet van 11.00 t/m 15.00 uur.

vrijdag, 22 januari 2021 16:00

Maatregelen tijdens lockdown

Beste KZTV leden,

Het kabinet heeft een aanscherping van de maatregelen in de strijd tegen het coronavirus afgekondigd. Om het aantal contacten tussen mensen te verminderen en besmettingen te voorkomen, moeten we ’s avonds thuisblijven. Vanaf zaterdag 23 januari geldt daarom een avondklok van 21.00 uur tot 4.30 uur. Buiten sporten is nog steeds toegestaan. Dit betekent dat tennis en padel mogelijk is, zolang je zorgt dat je om 21.00 uur thuis bent.

·        De avondklok geldt voor alle leeftijden;

·        De regels voor de groepsgrootte bij volwassenen (max. 2 personen, dus enkelspel) en jeugd  (onbeperkt) blijven ongewijzigd;

·        De avondklok gaat zaterdag 23 januari in en geldt t/m 2 maart;

·        In het banen afhangsysteem worden de banen geblokkeerd vanaf 20.45 uur;

·        Tennisleraren Melchert, Rogier en Thomas zullen de lessende leden benaderen …..

·        Blijf gezond !    

Deze maatregelen raken iedereen en vragen veel flexibiliteit en organisatiekracht van bestuurders, leraren en spelers. Maar het is een gezamenlijke verantwoordelijkheid, we moeten solidair zijn. We roepen dan ook op om samen tot een oplossing te komen.  

Het KZTV bestuur.

Beste Leden,

 

Helaas zijn wegens de verlenging van de lockdown alleen nog singles toegestaan, in ieder geval tot 2 maart 2021. Het clubhuis is gesloten, en alleen open om af te hangen, het licht te bedienen en naar het toilet te gaan. Ga dus niet binnen zitten omdat het koud is of regent, het is de bedoeling dat U meteen na het tennissen naar huis gaat. U kunt meer info vinden op de KNLTB website:

 

https://www.knltb.nl/nieuws/2021/01/lockdown-verlengd-t-m-9-februari-tennis-en-padel-buiten-blijft-mogelijk/

 

 

 

Beste KZTV leden,

 

Helaas zijn wegens de lockdown alleen nog singles toegestaan vanaf 14 december 2020 t/m 19 januarie 2021. Het clubhuis is gesloten, en alleen open om af te hangen, het licht te bedienen en naar het toilet te gaan. Ga dus niet binnen zitten omdat het koud is of regent, het is de bedoeling dat U meteen na het tennissen naar huis gaat. U kunt meer info vinden op de KNLTB website:

 

 https://corona.knltb.nl/nieuws/2020/12/nederland-in-lockdown-tennis-en-padel-mag-nog-met-2-personen-buiten/

 

woensdag, 18 november 2020 05:46

Corona update 17 november, dubbelen mag weer.

Beste Leden,

 

De corona maatregelen zijn per 19 november 2020 weer iets versoepeld. Dit houdt onder andere in dat er weer dubbels gespeeld mogen worden. Zie voor de rest van de maatregelen deze link:

https://corona.knltb.nl/nieuws/2020/11/corona-update-dubbelen-en-trainen-met-4-per-baan-mag-weer

 

Pagina 1 van 7

Evenementen KZTV

Sorry, geen evenementen.

Recente berichten

Lichte versoepeling, vanaf 16 maart weer dubbelen.

Beste Leden, Vanaf 16 maart zijn er lichte versoepelingen, dan is sporten in de buitenlucht weer toegestaan met 4 personen. Met andere woorden het dubbelspel is weer toegestaan. Wel natuurlijk met...

Lees verder

SINGLE DEVIL gaat helaas ook niet door.

Helaas is er besloten dat het SINGLE DEVIL toernooi, het zusje van het SMASH DEVIL toernooi, niet door kan gaan in maart. Er is nog te veel onzekerheid en de...

Lees verder

Voorjaarscompetitie voorlopig uitgesteld naar begin mei.

Met de verlenging van de lockdown en de onzekerheid over de situatie in april heeft de KNLTB besloten de start van de Voorjaarscompetitie 2021 voorlopig uit te stellen tot begin...

Lees verder

Helaas , YOUNG DEVIL 2021 gaat niet door.

Helaas, helaas, hebben we het besluit moeten nemen om dit jaar het YOUNG DEVIL toernooi van 13 – 21 maart 2021 niet door te laten gaan. De reden is u...

Lees verder

Tennismiddag jeugd 21 februari.

MELD JE SNEL AAN !! en mail naar:  jeugdkztv@live.nl  

Lees verder

Intern Jeugdtoernooi bij KZTV op 21 februari.

Beste Leden, Op zondag 21 februari is er een intern jeugdtoernooi bij KZTV. Als de regels het toelaten natuurlijk. Alle banen zijn deze dag dan bezet van 11.00 t/m 15.00 uur.

Lees verder

Maatregelen tijdens lockdown

Beste KZTV leden, Het kabinet heeft een aanscherping van de maatregelen in de strijd tegen het coronavirus afgekondigd. Om het aantal contacten tussen mensen te verminderen en besmettingen te voorkomen, moeten...

Lees verder

Corona update 12 Januari, Lockdown verlengd tot 9 februari.

Beste Leden,   Helaas zijn wegens de verlenging van de lockdown alleen nog singles toegestaan, in ieder geval tot 2 maart 2021. Het clubhuis is gesloten, en alleen open om af te...

Lees verder

Corona update 14 december, alleen nog maar singles.

Beste KZTV leden,   Helaas zijn wegens de lockdown alleen nog singles toegestaan vanaf 14 december 2020 t/m 19 januarie 2021. Het clubhuis is gesloten, en alleen open om af te hangen...

Lees verder

Corona update 17 november, dubbelen mag weer.

Beste Leden,   De corona maatregelen zijn per 19 november 2020 weer iets versoepeld. Dit houdt onder andere in dat er weer dubbels gespeeld mogen worden. Zie voor de rest van de...

Lees verder