KZTV Logo oudennieuw

Andre Kramer

E-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
woensdag, 18 november 2020 05:46

Corona update 17 november, dubbelen mag weer.

Beste Leden,

 

De corona maatregelen zijn per 19 november 2020 weer iets versoepeld. Dit houdt onder andere in dat er weer dubbels gespeeld mogen worden. Zie voor de rest van de maatregelen deze link:

https://corona.knltb.nl/nieuws/2020/11/corona-update-dubbelen-en-trainen-met-4-per-baan-mag-weer

 

woensdag, 04 november 2020 18:00

CORONA maatregelen 03-11-2020

Beste Leden,

Het kabinet heeft extra maatregelen genomen in de strijd tegen het coronavirus. Om groepsvorming en sociale contacten te verminderen wordt onder andere de groepsgrootte voor volwassenen teruggebracht naar maximaal 2 personen. Dit geldt ook voor tennis en padel. De maatregelen komen bovenop de ‘gedeeltelijke lockdown’ en gaan in op woensdagavond 4 november om 22.00 uur en gelden voor 2 weken.

  • Maximaal 2 volwassenen (vanaf 18 jaar) mogen met elkaar (binnen en buiten) sporten. Zij houden onderling 1.5 meter afstand. Tennis en padel spelen kan dus nog, maar met maximaal twee personen op een baan (geen dubbelspel). De komende 2 weken is alleen enkelspel toegestaan.
  • Voor trainingen geldt maximaal 2 volwassenen op een baan (excl. trainer); trainingsgroepen van 4 volwassenen of meer zijn mogelijk, zolang deze duidelijk zichtbaar in groepen van 2 spelers per baan (met 1.5 meter afstand) gescheiden zijn en de groepen niet gemengd worden.
  • Kinderen t/m 17 jaar mogen in grotere groepen blijven spelen en trainen en hoeven tijdens het sporten onderling geen 1.5 meter afstand te houden.
  • Er worden geen wedstrijden gespeeld.
  • Voor topsporters gelden uitzonderingen.
  • Publiek is niet toegestaan.
  • Sportkantines, kleedkamers en douches zijn dicht.

Vanaf 19 november vallen we terug naar de ‘’gedeeltelijke lockdown’ en gelden de maatregelen van 14 oktober. Naar verwachting zullen we dit tot half december moeten volhouden.

 

Hier vindt u meer info:

https://corona.knltb.nl/nieuws/2020/11/verzwaring-coronamaatregelen-geen-dubbelspel-de-komende-2-weken/

 

zondag, 18 oktober 2020 01:06

Maatregelen op een rij.

Hierbij de maatregelen op en rij.

 

 

voor meer informatie zie:

https://corona.knltb.nl/knltb-corona-toolbox/verenigingen/veelgestelde-vragen

 

 

donderdag, 15 oktober 2020 11:15

JEUGD update

Helaas zijn ook voor de jeugd de competities gestopt, en de jeugdclubkampioenschappen op 31 oktober gaan ook niet door i.v.m. de corona maatregelen. zie voor meer informatie:  

https://corona.knltb.nl/nieuws/2020/10/corona-update-competities-stopgezet-vrij-spelen-en-training-blijft-mogelijk/?fbclid=IwAR0UWovbYdaruYoyG1xrk8JiqARGN1mZaxOM_ud3blxxk95weT3aENdyvII

 

woensdag, 14 oktober 2020 09:24

CORONA MAATREGELEN 14-10-2020

Vanaf vandaag zijn er nieuwe coronamaatregelen genomen:  Cometities zijn stopgezet, vrij spelen en trainen blijft mogelijk.

voor verdere info zie:

 

 
 
woensdag, 30 september 2020 09:29

Nieuwe corona maatregelen

Beste KZTV Leden,

Helaas heeft de regering, de gemeente en de KNLTB nieuwe maatregelen afgekondigd in strijd tegen corona.
In de per e-mail toegestuurde bijlage leest U wat dit inhoudt voor onze tennisvereniging.
Wij raden U met klem aan deze maatregelen te handhaven in het belang van uzelf en de club.
Verdere informatie kan U vinden op de site van de KNLTB:

https://corona.knltb.nl/nieuws/2020/09/nieuwe-coronamaatregelen-tennis-en-padelwedstrijden-blijven-mogelijk/


Het KZTV bestuur.

 

zondag, 20 september 2020 05:30

KZTV Oranje Team Dagwinnaar Competitie

De jeugd van KZTV is sportief de Tenniskids-competitie van 2020 in gegaan.

Team Oranje bestaat uit (van links naar rechts) Max Schuitemaker, Boris Schulting en Deshawn Harry. Ze hadden er lang op moeten wachten, maar 6 september ging de oranje competitie dan echt van start. De zenuwen gierden door de keel, de spelregels werden nog even gerepeteerd en toen begonnen de eerste dubbelpartijen op het park van buurclub Westzijderveld. De eerste wedstrijd werd nog gecoacht. Je focussen op tennis terwijl je ook moet nadenken over twee ballen bij serveren, aan welke kant te staan en de stand moet onthouden is wel heel veel tegelijk. Maar toen de winst in the pocket zat, groeide het zelfvertrouwen en werkten ze geroutineerd de volgende single- en dubbelwedstrijden af. Max weet goed de ballen te plaatsen, waardoor zijn tegenstanders alle hoeken van de baan krijgen te zien. Boris is killing met zijn diepe slagen. Deshawn weet de tegenstander te verrassen door de moeilijkste ballen gewoon weer goed te retourneren.

Toeschouwer trainer Rogier kon zien dat zijn lessen goed zijn opgepakt. Aan het eind van de eerste dag bleek dat KZTV oranje dagwinnaar was geworden! De heren groeiden meteen 10 centimeters en nadat ze de organisatie hadden bedankt en de terechte complimenten van ouders in ontvangst hadden genomen, konden ze zich voorbereiden op de tweede dag.

Op 13 september was KZTV de host-club. De enthousiaste JC-leden Sophie, Tessa en ondergetekende én de aanstaande JC-leden Sharon en André verwelkomden de vele spelers. De oranje spelers lieten sportieve en spannende partijen zien. Tijdens een wachtmomentje kon er digitaal gepuzzeld worden aan de teamtafels onder het genot van popcorn in een heerlijk zonnetje.

Max, Boris en Deshawn hadden hun supporters weer opgetrommeld. Zij konden genieten van mooi tennis. De wedstrijdervaring van de eerste dag zag je terug in hun spel: Een niveautje hoger, lange rally’s, mooie slagen. Ook trainer Melchert en bestuurslid Loes keken bewonderend toe. De tweede competitiedag werd ons KZTV-team weer tot dagwinnaar uitgeroepen, al was het dit keer close met nummer twee. Trots en tevreden konden ze huiswaarts, smullend van een ijsje.

Dit team belooft wat voor de rest van de competitie. Het is genieten langs de baan! Als jullie Max, Boris en Deshawn willen aanmoedigen of ze handtekeningen willen vragen, dan kan dat zeker! ’s Ochtends vanaf 9.00 uur op 20 september bij TVA, op 27 september bij Zaansport en op 4 oktober bij TVA. Succes gewenst, mannen!

Anita de Jong

zaterdag, 12 september 2020 21:39

Inschrijven Wintercompetitie 2020-2021

Beste Leden,

Er kan weer ingeschreven worden voor de wintercompetitie 2020-2021. Ga snel naar onderstaande link en download het inschrijfformulier. Doe dit snel want de sluitingsdatum is al snel !

http://kztv.nl/competitie/winter/informatie

 

TC

maandag, 07 september 2020 19:07

WINTER tennisles

Beste tennissers, 
 
De zomerperiode is bijna voorbij, na de herfstvakantie gaan we alweer direct starten met het winterseizoen.

U kunt zich weer opgeven voor de tennistrainingen voor aankomend winterseizoen.
Alle informatie en het inschrijfformulier voor de tennistrainingen kunt u vinden op www.tennisorganisatieleguijt.nl 
Inschrijven voor de wintertrainingen kan uiterlijk tot 4 oktober, schrijf je snel in zodat je het niet vergeet
 
Met sportieve groet,
Melchert Leguijt
donderdag, 03 september 2020 22:29

Horeca registratie via QR code mogelijk

Beste KZTV Leden,

Wie op bezoek komt bij KZTV dient zich te registreren i.v.m. horeca registratie covid19. Dit gebeurt bij KZTV door het invullen van een formulier.

Nu is het ook mogelijk om bij KZTV een QR code te scannen en uw gegevens in te vullen. Deze gegevens worden na 14 dagen automatisch verwijderd, en alleen kenbaar gemaakt aan de GGD als hierom wordt gevraagd i.v.m. een contact onderzoek.

De QR-code scanner kan u op uw mobiel installeren als app via de verschillende kanalen.

U kunt ook al thuis uw registratie doen via deze link:

https://www.horeca.com/gastregistratie/c/767d992e5eb459964d8fd5461136dd9bb582c6db

of via deze QR code:

 

vriendelijke groet,

KZTV bestuur.

Pagina 1 van 6

Evenementen KZTV

Sorry, geen evenementen.

Recente berichten

Corona update 17 november, dubbelen mag weer.

Beste Leden,   De corona maatregelen zijn per 19 november 2020 weer iets versoepeld. Dit houdt onder andere in dat er weer dubbels gespeeld mogen worden. Zie voor de rest van de...

Lees verder

CORONA maatregelen 03-11-2020

Beste Leden, Het kabinet heeft extra maatregelen genomen in de strijd tegen het coronavirus. Om groepsvorming en sociale contacten te verminderen wordt onder andere de groepsgrootte voor volwassenen teruggebracht naar maximaal...

Lees verder

Maatregelen op een rij.

Hierbij de maatregelen op en rij.     voor meer informatie zie: https://corona.knltb.nl/knltb-corona-toolbox/verenigingen/veelgestelde-vragen    

Lees verder

JEUGD update

Helaas zijn ook voor de jeugd de competities gestopt, en de jeugdclubkampioenschappen op 31 oktober gaan ook niet door i.v.m. de corona maatregelen. zie voor meer informatie:   https://corona.knltb.nl/nieuws/2020/10/corona-update-competities-stopgezet-vrij-spelen-en-training-blijft-mogelijk/?fbclid=IwAR0UWovbYdaruYoyG1xrk8JiqARGN1mZaxOM_ud3blxxk95weT3aENdyvII  

Lees verder

CORONA MAATREGELEN 14-10-2020

Vanaf vandaag zijn er nieuwe coronamaatregelen genomen:  Cometities zijn stopgezet, vrij spelen en trainen blijft mogelijk. voor verdere info zie:   https://corona.knltb.nl/nieuws/2020/10/corona-update-competities-stopgezet-vrij-spelen-en-training-blijft-mogelijk/?fbclid=IwAR0UWovbYdaruYoyG1xrk8JiqARGN1mZaxOM_ud3blxxk95weT3aENdyvII    

Lees verder

Nieuwe corona maatregelen

Beste KZTV Leden, Helaas heeft de regering, de gemeente en de KNLTB nieuwe maatregelen afgekondigd in strijd tegen corona.In de per e-mail toegestuurde bijlage leest U wat dit inhoudt voor onze...

Lees verder

KZTV Oranje Team Dagwinnaar Competitie

De jeugd van KZTV is sportief de Tenniskids-competitie van 2020 in gegaan. Team Oranje bestaat uit (van links naar rechts) Max Schuitemaker, Boris Schulting en Deshawn Harry. Ze hadden er lang...

Lees verder

Inschrijven Wintercompetitie 2020-2021

Beste Leden, Er kan weer ingeschreven worden voor de wintercompetitie 2020-2021. Ga snel naar onderstaande link en download het inschrijfformulier. Doe dit snel want de sluitingsdatum is al snel ! http://kztv.nl/competitie/winter/informatie   TC

Lees verder

WINTER tennisles

Beste tennissers,    De zomerperiode is bijna voorbij, na de herfstvakantie gaan we alweer direct starten met het winterseizoen. U kunt zich weer opgeven voor de tennistrainingen voor aankomend winterseizoen. Alle informatie en het...

Lees verder

Horeca registratie via QR code mogelijk

Beste KZTV Leden, Wie op bezoek komt bij KZTV dient zich te registreren i.v.m. horeca registratie covid19. Dit gebeurt bij KZTV door het invullen van een formulier. Nu is het ook mogelijk...

Lees verder