KZTV Logo

Andre Kramer

E-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
zaterdag, 03 augustus 2019 07:07

35e SMASH DEVIL toernooi

Van 10 t/m 18 Augustus is weer ons allen bekende SMASH DEVIL toernooi. Altijd weer spannende, leuke wedstrijden. Kom de hele week de sfeer proeven van een goede tennisweek gecombineerd met ontspanning. Het KZTV sportpark en de organisatie zijn er klaar voor, het is aan jullie, deelnemers en toeschouwers.

vrijdag, 12 juli 2019 19:53

NK Jeugd en Senioren 35+ in Hilversum

Beleef het   beste tennis tijdens de Nationale Kampioenschappen in Hilversum!


Door middel van deze e-mail willen we K.Z.T.V. informeren over de Nationale   Kampioenschappen voor jeugd en senioren die deze zomer worden gespeeld bij   Tulip Tennis Center in Hilversum. Twee prachtige toptennis evenementen die   zeker een bezoek waard zijn. Hier komen namelijk de beste spelers van   Nederland in hun eigen leeftijdscategorie in actie.
   
Nationale Jeugd Kampioenschappen
De Nationale Jeugd Kampioenschappen worden gespeeld in een tijdsbestek van   twee weken. In de eerste week, van 22 tot en met 27 juli wordt er in zowel   het enkel- als het dubbelspel in de categorieën tot en met 16 en tot en met   18 jaar gestreden om de nationale titels. De week daarna, van 29 juli tot en   met 3 augustus strijden de 12- en 14-jarigen om het kampioenschap in het   enkel- en/of dubbelspel. Tip: Een leuk uitstapje tijdens de zomervakantie   voor de jeugdspelers van K.Z.T.V.!
  
Nationale Kampioenschappen Senioren 35+ Outdoor
Een paar weken later zijn de senioren aan de beurt tijdens de Nationale   Kampioenschappen Senioren 35+ Outdoor. In de week van 19 tot en met 25   augustus wordt er in de leeftijdscategorieën 35+, 40+, 45+, 50+, 55+, 60+,   65+, 70+, 75+, 80+,  85+ en 90+ in verschillende onderdelen (DE, HE, DD,   HD en GD) gestreden om de nationale titels. Tijdens dit evenement komen de   beste spelers in hun leeftijdscategorie in actie.
   
De toegang voor beide kampioenschappen is gratis. Kortom, kom langs en beleef   het beste tennis van Nederland tijdens deze twee toptennis evenementen!
   
Met sportieve groet,
KNLTB

vrijdag, 12 juli 2019 19:31

JEUGD CLUB KAMPIOENSCHAPPEN

Altijd weer leuk en spannend, de jeugd clubkampioenschappen, dit jaar op 24 en 25 augustus, schrijf je snel in via deze link:

https://mijnknltb.toernooi.nl/sport/tournament?id=D29EDF47-F7CB-44B6-A349-63CCBCC8236E

 

zondag, 30 juni 2019 18:22

Tv Westzaan tijdelijk op banen KZTV

KZTV Gastvrijheid.

TV Westzaan heeft ons benaderd met het volgende verzoek:

Mogen leden van Westzaan tijdens het vernieuwen van hun banen gebruik maken van de tennisbanen van KZTV?

Na overleg hebben wij onze buur uit Westzaan het volgende toegezegd:

  • Leden van Westzaan kunnen spelen bij KZTV overdag, op de vrijdagavond en in het weekend, mits er geen KZTV toernooien en activiteiten zijn gepland, zoals ons Smash Devil Toernooi.
  • Bij drukte gaan KZTV leden voor.
  • Omdat Westzaan leden geen pas kunnen gebruiken om af te hangen zal men een post-it papier of iets dergelijks ophangen bij het afhangbord met daarop hun afhangtijd.
  • De afspraak gaat in op maandag 8 juli en eindigt 31 augustus 2019.

Met dank aan allen voor jullie begrip.

Namens het Dagelijks Bestuur.

woensdag, 17 april 2019 05:52

Nieuwe KNLTB-clubapp 1.9

Woensdag 18-04 is de nieuwe mobiele KNLTB-clubapp 1.9 geinstalleerd, zie voor informatie de email die u heeft gehad. U dient het programma KNLTB-club 1.9 opnieuw te installeren.

donderdag, 11 april 2019 06:17

SPECIALE AANBIEDING JEUGD

Speciale aanbieding (all-in-one)

Uw kind heeft kunnen proeven van de tennissport. Vond uw zoon of dochter dat leuk? Wij bieden u één jaar lidmaatschap voor uw kind, een tennisracket in bruikleen, gecombineerd met 9 tennislessen van tennisorganisatie Leguijt voor de prijs van € 50,--.  

De folder / het inschrijfformulier kunt U hier downloaden / lezen:

http://www.kztv.nl/Clubblad?download=41:Tenniskids

 

                                        

woensdag, 10 april 2019 13:57

ALLE ONLINE AANKOPEN VIA SPONSORKLIKS

De vakantie staat voor de deur, of nieuwe online aankopen deze zomer.

Bestelt U online, VAKANTIE (booking.com etc.) of AANKOPEN ( bol.com etc.) of ETEN (thuisbezorgd.nl), doe dit dan via:

www.sponsorkliks.nl

selecteer als vereniging KZTV en ga naar uw winkel om te bestellen.

de vereniging krijgt een percentage als sponsoring en het kost U NIETS extra.

Dus SPOSOR UW CLUB !

 

vrijdag, 22 maart 2019 15:00

Young Devil op Zaan TV

Ons Young Devil toernooi 2019 onder leiding van Sophie Walraven was weer zeer geslaagd. Ondanks de tegenslagen van verlichting, weer , internet en telefoon was het weer genieten bij KZTV bij de leuke en spannende wedstrijden. De jeugd werd weer goed verzorgd. Zelfs de TV was ter plaatsen. Tot volgend jaar.

U kunt hier nog even nagenieten op Zaan TV:

https://www.facebook.com/RTVZaanstreek/videos/410772862828751/UzpfSTEwMDAwNjE3NzY2Mjg5OToyMjM2NjUxNTU2NTUwNzQ1

 

 

woensdag, 30 januari 2019 16:59

Rookbeleid

Rookbeleid

Een sportpark is een belangrijke omgeving in het leven van opgroeiende kinderen. We geven kinderen graag het goede voorbeeld. We voorkomen tevens het meeroken voor een ieder.

Vanaf 1 januari 2019 zet KZTV de eerste stap naar een rookvrij sportterrein. Het roken op het KZTV tennispark is verboden tijdens jeugdactiviteiten.

Vanaf 1 januari 2020 is ons tennispark geheel rookvrij.

Uiteraard is en blijft iedereen welkom op onze vereniging, ook rokers! We vragen rokers buiten ‘de poort’ te roken.

zaterdag, 08 december 2018 22:41

Single Devil

KZTV daagt jou uit!

23 t/m 31 maart 2019 vond bij KZTV het eerste Single Devil plaats.

Het toernooi gaat op rating.

Een betere voorbereiding voor de Voorjaarscompetitie is er niet.

De uitdaging is de uitnodiging!

 

 

 

Pagina 1 van 4

Recente berichten

35e SMASH DEVIL toernooi

Van 10 t/m 18 Augustus is weer ons allen bekende SMASH DEVIL toernooi. Altijd weer spannende, leuke wedstrijden. Kom de hele week de sfeer proeven van een goede tennisweek gecombineerd...

Lees verder

NK Jeugd en Senioren 35+ in Hilversum

Beleef het   beste tennis tijdens de Nationale Kampioenschappen in Hilversum! Door middel van deze e-mail willen we K.Z.T.V. informeren over de Nationale   Kampioenschappen voor jeugd en senioren die deze...

Lees verder

JEUGD CLUB KAMPIOENSCHAPPEN

Altijd weer leuk en spannend, de jeugd clubkampioenschappen, dit jaar op 24 en 25 augustus, schrijf je snel in via deze link: https://mijnknltb.toernooi.nl/sport/tournament?id=D29EDF47-F7CB-44B6-A349-63CCBCC8236E  

Lees verder

Tv Westzaan tijdelijk op banen KZTV

KZTV Gastvrijheid. TV Westzaan heeft ons benaderd met het volgende verzoek: Mogen leden van Westzaan tijdens het vernieuwen van hun banen gebruik maken van de tennisbanen van KZTV? Na overleg hebben wij...

Lees verder

Clubkampioenschappen Senioren

De inschrijving is geopend! Ga lekker enkelen, dubbelen of mixen. Speel tegen clubgenoten en maak uit wie de beste van 't moment is en zich een jaar lang clubkampioen mag noemen! https://mijnknltb.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=88F7652D-B9D2-46C8-AE35-14D37D97A257&srmk=1

Lees verder

Nieuwe KNLTB-clubapp 1.9

Woensdag 18-04 is de nieuwe mobiele KNLTB-clubapp 1.9 geinstalleerd, zie voor informatie de email die u heeft gehad. U dient het programma KNLTB-club 1.9 opnieuw te installeren.

Lees verder

SPECIALE AANBIEDING JEUGD

Speciale aanbieding (all-in-one) Uw kind heeft kunnen proeven van de tennissport. Vond uw zoon of dochter dat leuk? Wij bieden u één jaar lidmaatschap voor uw kind, een tennisracket in bruikleen...

Lees verder

ALLE ONLINE AANKOPEN VIA SPONSORKLIKS

De vakantie staat voor de deur, of nieuwe online aankopen deze zomer. Bestelt U online, VAKANTIE (booking.com etc.) of AANKOPEN ( bol.com etc.) of ETEN (thuisbezorgd.nl), doe dit dan via: www.sponsorkliks.nl selecteer als...

Lees verder

Indeling Trainingsbanen

Hierbij de indeling van de trainingsbanen.

Lees verder

Young Devil op Zaan TV

Ons Young Devil toernooi 2019 onder leiding van Sophie Walraven was weer zeer geslaagd. Ondanks de tegenslagen van verlichting, weer , internet en telefoon was het weer genieten bij KZTV bij de...

Lees verder